5 hämmästyttävää VoIP -palveluntarjoajaa, joiden avulla voit sanoa hyvästit perinteiselle lankapuhelimellesi

Nyt on aika alkaa ajatella perinteisen puhelimesi korvaamista VoIP -palveluntarjoajalla, jos haluat saada hienoja tarjouksia. Katso joitain parhaita vaihtoehtojasi tällä hetkellä ja löydät jotain, jolle et voi sanoa ei.

VOIPo

Onko sinulla 149 dollaria polttamassa reikää taskussa tällä hetkellä? Jos sinulla on ylimääräistä rahaa ylimääräisenä, olisi hyvä idea rekisteröityä VOIPo -palveluun, koska tästä hinnasta saat kaksi kokonaista vuotta rajoittamattomia puheluita mihin tahansa Yhdysvaltain ja Kanadan lankapuhelimiin. Saat suuria säästöjä, jos haluat käyttää puhelinta paljon. Siinä on myös hienoja ominaisuuksia, kuten kolmisuuntainen puhelu, joten voit puhua useiden ystävien tai perheenjäsenten kanssa samanaikaisesti, vaikka olisit satojen kilometrien päässä toisistaan.

AxVoice

Kun rekisteröidyt AxVoiceen, saat ilmaisen laitteiston, jonka avulla voit soittaa puheluita kotoa. Lisäksi voit asentaa sovelluksen ja käyttää sitä matkapuhelimestasi. Kuukausisuunnitelmat alkavat 15 dollarista, mutta voit säästää enemmän, jos kirjaudut sisään pidempään alussa. Siinä on yli 30 soitto -ominaisuutta, ja suurin osa niistä on käytettävissä vain VoIP -yhteyden kautta, joten et voi käyttää niitä normaalilla puhelimellasi.

magicJack

Olet luultavasti kuullut magicJackista, koska he ovat yksi suosituimmista asuin -VoIP -palveluntarjoajista tällä hetkellä, ja se auttaa, että heidän puhelusuunnitelmansa ovat käytännössä ilmaisia. Voit hankkia alle 100 dollarin tarjouksen, joka kestää 5 vuotta, ja jos ostat jonkin heidän USB -liittimistä, saat 6 kuukautta ilmaiseksi. On myös hienoa, että sinun ei tarvitse tehdä mitään nykyisen langattoman puhelimesi kanssa, koska kun sinulla on liitin, voit silti käyttää sitä VoIP -puheluiden soittamiseen.

ITP VoIP

Jos selaat ITP -verkkosivuston kautta, heillä on paljon kutsumissuunnitelmia ja voit löytää tarpeisiisi sopivan. Heillä on myös loistava kansainvälinen puhelusuunnitelma noin 25 dollarilla, joten jos soitat paljon ulkomaille, voit säästää ämpäri rahaa joka kuukausi. Kuten muutamat muut palveluntarjoajat, voit käyttää sitä tietokoneen tai puhelimen kautta käyttämällä omaa sovellusta. Se on palkittu palveluntarjoaja, jonka avulla on helppo luottaa siihen, että he palvelevat sinua oikein.

Puhelimen virta

Kun aloitat Phone Powerin käytön, puhelinlaskut laskevat automaattisesti jopa 70%, mikä on mukava muutos vuoden aikana. Voit myös säilyttää oman puhelinnumerosi, joten sinun ei tarvitse vaivaa kertoa kaikille, että numerosi on muuttunut. Ihmiset voivat myös soittaa VoIP -numeroosi ja tavoittaa sinut myös älypuhelimellasi, kun olet asentanut sovelluksen.

Related Posts