5 hienoa Skype -liiketoimintaominaisuutta, joista et ehkä vielä tiedä

Lyön vetoa, että saatat ihmetellä, onko mahdollista johtaa yritystäsi Skypen avulla? Tietenkin se on mahdollista, ja tarkastelemme muutamia liiketoimintaominaisuuksia, joista et ehkä tiedä, niin tiedät kuinka helppoa se on.

Soita koko tiimillesi

Sinun ei tarvitse soittaa kaikille erikseen, kun käytät Skypeä, koska kaikki voivat kokoontua tiimipuheluun. Tämä on tärkeää, jos työskentelet etänä, koska se on ainoa tapa kommunikoida keskenään tiimikokouksessa. Voit antaa vain tietyn määrän ihmisiä puheluun, mutta päivän päätteeksi on mahdotonta puhua valtavan määrän ihmisten kanssa samanaikaisesti, koska tuskin kukaan saa tilaisuuden puhua.

Lähetä tiedostoja kenelle tahansa

Jos olet liiketoiminnassa, haluat tehdä enemmän kuin puhua jonkun kanssa. Jos sinulla on keskustelu ja haluat puhua jostain erityisesti, voit lähettää jollekin tiedoston, jotta hänellä on jotain katseltavaa puhuessasi. Se tarkoittaa myös sitä, että vietät vähemmän aikaa puheluun, koska sinun ei tarvitse selittää kaikkea edetessäsi. Tätä et todellakaan voi tehdä, kun käytät perinteistä puhelinta, ja aiemmin jouduit ensin lähettämään fakseja tai sähköpostiviestejä.

Jaa näyttösi

On muitakin tapoja antaa ihmisille pääsy tietoihin, jotka sinulla on edessäsi, ja näytön jakaminen on joskus parempi kuin tiedostojen jakaminen. Jos joku näkee, mitä näytölläsi on, voit osoittaa ja napsauttaa tiettyjä asioita ja hän voi seurata sinua täydellisesti. Se toimii myös toisella tavalla ja näet, mitä heidän näytöllä näkyy, jos keskustelu muuttuu ja alat puhua jostain muusta.

Aloita Skypen Wi-Fi-yhteyden käyttö

Voit käyttää Skypeä kannettavalla tietokoneellasi vain, kun sinulla on Internet-yhteys, ja tämä voi joskus olla ärsyttävää, koska etsit aina Wi-Fi-yhteyttä verkkoyhteyden muodostamiseen. Nykyään monissa paikoissa on Skype-Wi-Fi-yhteys, joten sinun ei tarvitse edes olla yhteydessä todelliseen Wi-Fi-verkkoon. Sinun on maksettava etuoikeudesta käyttää sitä, ja se tulee luotostasi, mutta se on varmasti hyödyllinen tietyissä tilanteissa.

Voit ostaa oman numerosi

Kun joku haluaa soittaa sinulle, auttaa aina oikea puhelinnumero, koska et voi odottaa kaikkien käyttävän Skypeä. On myös hullua ajatella, että voit listata Skype -tunnuksesi verkkosivustollesi sen sijaan, että sinulla olisi oikea numero, johon asiakkaat voivat soittaa, mutta älä huoli, koska voit ostaa paikallisen puhelinnumeron Skypen kautta ja kun ihmiset soittavat numeroon, johon vastaanottaa sen tietokoneesi ohjelmiston kautta. Se ei ole kallista ja se on välttämätöntä, kun ajattelet sitä.

Related Posts