5 iPhone -sovellusta kenellä tahansa Business -pelissä olevan puhelimella

Jotkut asiat elämässä ovat hyödyllisiä aina hallussasi, ja jos olet liiketoimintapelissä, mielestäni jokainen näistä sovelluksista on pätevä työtehtäväsi mukaan.

Asia selvä

Jos haluat tulla tuottavammaksi työssäsi, sinulla on oltava tehtävälista. En välitä siitä, kuinka paljon työtä teet, koska jos sinulla on luettelo tehtävistä, joita voit käsitellä, teet paljon enemmän. Ainoa ongelma useimmissa sovelluksissa on se, että niiden käyttö on niin monimutkaista. Clear on vain yksinkertainen sovellus, jonka avulla voit työskennellä läpi. Kun olet suorittanut tehtävän, voit pyyhkäistä sormeasi näytön poikki ja pudottaa sen pois luettelostasi, ennen kuin teet itsellesi selkänojan.

Lisäys

Kun olet rakentanut suuren asiakaskunnan, ihmiset ilmeisesti päätyvät jossain vaiheessa vaihtamaan puhelinnumeroaan ja on vaikeampaa ottaa heihin yhteyttä. Et menetä niitä ikuisesti, mutta tuhlaat aikaa yrittääksesi saada uuden numeron ennen kuin päivität sen puhelimeesi. Se on ajanhukkaa, mikä todella tarkoittaa sitä, että se on rahan tuhlausta, joten lataa Addappt -sovellus puhelimeesi ja kun asiakas muuttaa numeroaan, hän voi päivittää sen puhelimeesi automaattisesti.

Bizzabo

Sinun on varmasti osallistuttava konferensseihin, koska se on paras tapa olla yhteydessä ihmisiin, ja tämä sovellus tekee siitä vieläkin helpompaa. Jos tapahtuman järjestäjällä on sovellus puhelimessaan, voit ladata sen ja voit olla paljon helpommin yhteydessä kaikkiin ystäviisi LinkedInissä, Facebookissa ja useissa eri paikoissa konferenssin aikana. Se tarkoittaa, että tapaat ihmisiä, joiden kanssa haluat puhua, ja toivottavasti rakentamasi syvemmät yhteydet auttavat yritystäsi menestymään.

TripIt

Jos sinun on matkustettava paljon työmatkoja, et halua käsitellä kaikkia sen mukana tulevia ärsyttäviä asioita. Oletan, että sinulla ei ole henkilökohtaista avustajaa, joka voi selvittää kaiken puolestasi, joten miksi et käytä TripIt -palvelua? Lähetä vain kaikki matkasuunnitelmasi sovellukseen ja se järjestää kaiken puolestasi. Tiedot kertovat, mitä olet tekemässä tiettynä päivänä, mihin aikaan sinun on oltava paikalla, ja kaiken muun, mitä tarvitset, jotta matkastasi tulisi mahdollisimman rentouttava.

HP ePrint

Mitä aiot tehdä, jos puhelimessasi on asiakirja ja joku toimistossasi tarvitsee kopion siitä? Voit aina lähettää asiakirjan heille sähköpostitse, mutta jos he haluavat asiakirjasta fyysisen kopion, lähetä se parhaiten suoraan toimistossasi istuvaan ihastuttavaan lasertulostimeen. Niin kauan kuin olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, voit lähettää asiakirjoja tulostimeesi etänä ja joku voi noutaa ne tai voit tehdä sen itse, kun palaat toimistoon.

Related Posts