Jotkut ihmiset eivät voi auttaa itseään ja he mieluummin murtautuvat koteihin sen sijaan, että saisivat oikean työn. Et voi koskaan muuttaa niitä, mutta voit tehdä parhaasi suojellaksesi itseäsi näillä pahoilla gadgeteilla.

Piilotettu seinäkaappi

Nykyään murtovarkaat ovat älykkäitä ja he tietävät kaikki hyvät piilopaikat, joissa saatat säilyttää arvoesineitäsi, joten ainoa tapa suojella niitä on varastaa murtovarkaat. Se on itse asiassa helpompaa kuin luulet, jos sinulla on oikeat gadgetit työhön ja tämä piilotettu seinäkaappi on täydellinen esimerkki käytettäväksi. Aavistamattomalle silmälle se näyttää tavalliselta pistorasialta, mutta voit avata sen avaimella ja heittää arvokkaimmat pienet omaisuutesi sen sisään.

Kannettavan tietokoneen lukot

Kukaan ei aio varastaa kannettavaa tietokonettasi, jos he eivät saa rahaa myymällä sitä. Miksi kukaan ottaisi jotain, mikä oli käytännössä hyödytöntä? Se olisi kuollutta painoa, jonka he kantoivat kotoasi, ja se hidastaisi niitä. Voit suojata kannettavan tietokoneen kiinnittämällä siihen turvalukon, ja kaikki tietävät, että he eivät voi vain repiä sitä irti, muuten kannettava tietokone katsotaan hyödyttömäksi. Ne ovat halpoja ostaa ja kannettava tietokone on kallis, joten se tekee niistä hintansa arvoisia.

Suuri tukos oven tukijalka

Ovikannattimet ovat vähän vanhaa koulua, mutta ne toimivat silti täydellisesti, kun haluat estää ketään pääsemästä kotiisi. Voit käyttää niitä ovissasi sängyssäsi ja tunnet olosi turvalliseksi tietäessäsi, ettei kukaan pääse sisälle, mutta tämä on siistiä, koska voit käyttää sitä myös liukuovissa. Tiedät varmasti, että murtovarkaat näkevät liukuovet helpoina kohteina, ja jotkut niistä voidaan jopa nostaa saranoilta, mutta kiinnitä tämä ovikiinnike sen taakse ja koti on murtovaras.

Ikkunansuojat

Kun murtovaras haluaa murtautua kotiin, hänellä on kaksi vaihtoehtoa. He voivat valita kodin, joka näyttää helpolta murtautua, tai he voivat mennä linnoitukseen, joka näyttää lähes läpäisemättömältä. Minkä luulet heidän valitseman, kun he haluavat vain kannettavan tietokoneen ja muutamia muita elektronisia laitteita? Jos asennat ikkunaluukkuihin ikkunaluukut, he eivät edes vaivaudu katsomaan kotiasi kahdesti, koska elleivät he ole ammattilaisia, he eivät halua mennä sisään vaikeuksiin päästä sisään.

Sähköinen vahtikoira

Tämä siisti gadget toimii vähän kuten viimeinen, josta puhuimme, paitsi että se ei ole yhtä kallis. Se ei myöskään auta suojelemaan kotiasi samalla tavalla, mutta se toimii silti ja on parempi kuin ottaa mitään käyttöön kodin suojaamiseksi. Murtovarkaat eivät pidä koirista, tai ainakaan he eivät pidä vahtikoirista yrittäessään murtautua taloon. Tämä elektroninen gadget alkaa haukkua ja kun murtovaras kuulee äänet, he toivottavasti jättävät kotisi yksin.