5 siistiä ja halpaa gadgetia, jotka auttavat sinua keittiössäsi

Jos olet kiinnostunut poimimaan muutamia hämmästyttäviä pieniä gadgeteja keittiöön, sinun kannattaa tarkistaa nämä, koska mielestäni löydät ne mielenkiintoisiksi. Mikään niistä ei ole liian kallis, mikä tekee niistä vielä parempia.

Four Seasons Spice Shakers

Nämä ovat hienoja, jos haluat ottaa mausteet ja muuttaa ne taideteokseksi. Saat 4 pientä ravistelijaa ja jokaisessa on muovitehdas, joka on tarkoitettu edustamaan yhtä vuodenaikaa. Sinun tarvitsee vain lisätä valitsemasi mausteet jokaiseen. Esimerkiksi suola näyttää lumelta, joten se voi edustaa talvea, ja pippuri näyttää kuivalta ja pölyiseltä, joten se voi olla kuuma kesä. Voit käyttää vain neljää eri maustetta, mutta se lisää keittiöösi tyylikkyyttä.

KeltuainenKala

Yksi ärsyttävimmistä asioista, kun yrität leipoa kakkuja, on keltuaisen erottaminen munanvalkuaisesta. Kestää aina jonkin aikaa yrittää erottaa se, kun teet sen manuaalisesti, mutta jos ostat tämän YolkFish -gadgetin, voit tehdä sen muutamassa sekunnissa. Se on mukava pieni gadget, jota voit säilyttää keittiölaatikossasi, varsinkin jos leivot paljon kakkuja. Se on myös halpaa, joten se on mukava pieni lahja antaa jollekin, koska hän ei ajattele ostaa sitä itse.

Lego -keittolevyt

Lyön vetoa, että leikit paljon Legolla lapsena ja se todennäköisesti auttoi sinua tulemaan luovaksi ihmiseksi, joka olet tänään. Jostain syystä kun näet Lego -lohkoja, sinua muistutetaan aina onnellisesta lapsuudestasi, joten on järkevää, että haluat yhden näistä. Se on pohjimmiltaan iso Lego -lohko, jonka kiinnität seinään, ja kaikkien keittiövälineidesi yläosassa on Lego -lohkokahva, joten kun haluat laittaa ne pois, kiinnitä ne vain keittiön seinään kiinni jääneeseen jättilohkoon.

Polkupyörän pizzaleikkuri

Et voi hypätä tämän polkupyörän kyytiin, mutta se tekee jotain vielä parempaa. Se voi leikata viipaleiksi kaikki ne maukkaat pizzat, joita syöt joka viikko. Tartu polkupyörään ja aloita sen ajaminen pizzan päällä, kunnes olet valmis. Jos et ole vielä ymmärtänyt, pyörät ovat teräviä, joten sinun tulee tehdä parhaasi, jotta et viiltele sormiasi auki. Se ei voita vuoden gadget -palkintoa, mutta se on erittäin siistiä ja se on hauska tapa leikata pizzat viipaleiksi.

Astia 8 Keittiötyökalupullo

Kun teet keittiön remontin, yksi ensimmäisistä asioista, joita yleensä ajattelet, on tila. Kuinka voit hyödyntää keittiön tilaa mahdollisimman paljon? Kun ostat laitteita, sinun on myös ajateltava tätä, joten jos haluat yhden pullon, jossa on juustoraastetta, munanmurskainta, sitruunamehupuristinta ja muutamia muita työkaluja, sinun pitäisi katsoa tätä viileää keittiötyökalupulloa. Se tekee niin paljon, mutta vie hyvin vähän tilaa ja voit pitää sen missä tahansa.

Related Posts