5 yrityssovellusta, jotka auttavat estämään päänsärkyä niiden ominaisuuksien vuoksi

Jokainen liiketoimintaympäristössä työskentelevä voi säästää itseltään muutaman päänsäryn lataamalla tiettyjä sovelluksia puhelimeensa. Tiedän, että työ voi joskus ahdistaa ja et tarvitse niitä päänsärkyjä, joten katso joitain mukavia sovelluksia, joita käytät helposti säännöllisesti.

Äänimuistioita

Kaikkea on vaikea kirjoittaa ylös koko ajan, koska voit tehdä parempia asioita, mutta joissakin tilanteissa sinun on silti tehtävä muistiinpanoja. Mielestäni tästä syystä äänimuistioista on tullut niin suosittuja, että niiden avulla voit tallentaa jotain ja voit kuunnella sitä milloin haluat. Ei enää hukkaa aikaa kirjoittamiseen iPhonen näyttöön tästä lähtien. Käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen ja se on täynnä ominaisuuksia, joita käytät päivittäin.

CloudOn

Microsoft Office on edelleen kuningas asiakirjojen ja laskentataulukoiden suhteen, koska useimmat yritykset ympäri maailmaa käyttävät sitä jatkuvasti, joten se auttaa, kun voit käyttää kaikkea iPhonestasi. Jos haluat käyttää kaikkea mahdollisimman kätevästi, käänny CloudOnin puoleen. Yksi syy siihen, miksi ihmiset rakastavat sitä niin paljon, on se, että se toimii Microsoft Officen lisäominaisuuksien kanssa ja se on myös suunniteltu toimimaan kosketusnäytölläsi.

Roambi Analytics

Ellet ole erittäin tekniikkaan perehtynyt, sinulla ei ole aavistustakaan siitä, miten tulkita tiettyjä tietoja, ja tämä voi vahingoittaa yritystäsi. Nykyään numeroiden tulkitseminen on erittäin tärkeää, kun haluat optimoida kaiken, joten kehotan sinua lataamaan Roambi Analyticsin puhelimeesi. Se vie periaatteessa kaikki tietosi ja esittelee ne sinulle helposti ymmärrettävissä olevissa kaavioissa, joten “big datan” tulkinnan puute ei voi vaikuttaa liiketoimintaasi negatiivisesti.

CamScanner

Sinulla ei aina ole pääsyä kopiokoneeseen, ja siellä on tietoja, joista haluat kopion. Jos lähettyvillä ei ole kopiokoneita, sinun ei tarvitse huolehtia, sillä voit skannata kaikki asiakirjat puhelimeesi CamScanner -sovelluksella. Ne voidaan sitten tallentaa pilveen ja voit käyttää niitä tietokoneeltasi tai tulostaa ne myöhemmin. Sovelluksen käyttäminen puhelimessa tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse kuljettaa paljon fyysisiä kopioita asioista mukanasi.

Tiikeri teksti

On helppo pitää yhteyttä jonkun kanssa pikaviestipalvelun kautta, kun puhelimessasi on Tiger Text. Sinun ei tarvitse vain keskustella jonkun kanssa, koska voit myös lähettää valokuvia ja tiedostoja, jotka tuhoutuvat automaattisesti, jos et halua heidän joutuvan vääriin käsiin. Tiedän, että tämä saattaa kuulostaa samanlaiselta kuin SnapChat, mutta sitä teini -ikäiset käyttävät. Tiger Text on alun perin suunniteltu yrityskäyttäjille, ja se on yksi parhaista tavoista pitää yhteyttä jonkun kanssa ollessasi liikkeellä.

Related Posts