Yrityksen pyörittäminen vanhan koulun tavalla on paskaa nykyään, ja jos haluat pysyä pelin edellä, sinun on omaksuttava uusi sovelluskulttuuri. Tässä on muutamia hienoja yrityksiä, jotka huolehtivat sinulle tärkeistä asioista.

Oma salainen kansio

Jos harjoitat liiketoimintaa iPhonellasi, sinulla on oltava arvokkaita tietoja, joita et halua joutua vääriin käsiin. Tällä hetkellä olet haavoittuva, koska joku voi päästä käsiksi kaikkiin arkaluonteisiin tietoihisi heti, kun he ovat varastaneet puhelimesi, mutta jos sinulla on My Secret Folder, voit heittää kaikki tärkeät asiat sinne, eikä kukaan voi päästä käsiksi se. Saat myös mukavan kuvan varasta, joka varasti puhelimesi, ja voit lähettää sen poliisille, jotta he jäävät kiinni.

Hiljainen puhelin

Tässä on toinen sovellus, joka auttaa ketään, jos he harjoittavat arkaluonteista liiketoimintaa iPhonessaan, paitsi että tämä liittyy puheluiden soittamiseen tiedostojen piilottamisen sijaan. Jos puhelimeesi on asennettu Hiljainen puhelin, kukaan ei voi hakata puhelujasi. Koskaan ei tiedä, kuinka pitkälle kilpailija voi mennä, jos hän haluaa nuuskia sinua. Valitettavasti heille ei ole mahdollisuutta päästä läpi sotilaallisen turvallisuuden.

Siniset farkut

Kaikki käyttävät aina erilaisia ​​videoneuvottelujärjestelmiä, ja on vaikea odottaa, että jokainen käyttää samaa järjestelmää. Skype on suosittu, vaikka vaihtoehtoja on monia, joten miten voit liittyä puheluun, jos sinulla ei ole tiettyä järjestelmää puhelimessasi, jota muut käyttävät? Kun sinulla on Blue Jeans puhelimessasi, voit käyttää niitä kaikkia, joten sen sijaan, että puhelimessasi olisi useita sovelluksia miellyttääksesi kaikkia, voit ottaa kaiken vaivan kiinni pitämällä kiinni Blue Jeansista.

Kirjaudu sisään

99% liiketoiminnan harjoittamiseen tarvittavista tiedoista on toimistotietokoneellasi, mikä ei ole ihanteellista, jos et ole missään lähellä työpöytääsi. Nyt sinun ei tarvitse olla, koska pääset käsiksi kaikkeen tietokoneellesi etänä LogMeIn -sovelluksen avulla. Sinulla on myös pääsy kotitietokoneeseesi. Kun pääset käsiksi tiedostoihisi, voit muokata niitä sovelluksen avulla, joten voit vain työskennellä liikkeellä ollessasi vain katsoa jotain.

Box Online Storage

Älä ole henkilö, joka menettää kaikki tietonsa, koska he eivät käyttäneet mitään muuta kuin kovalevyään, joka on nyt hyvin ja todella tuhoutunut. Sinun on varmuuskopioitava tietosi ja sinun on tehtävä se oikein, joten se tarkoittaa, että vaikka olet tallentanut asioita offline -tilaan, sinun on silti käytettävä pilviratkaisua pysyäksesi turvassa. Box on yksi parhaista yrityksistä verkossa, ja jos etsit jotakuta, johon voit luottaa, he ovat turvallinen veto. Ne ovat myös erittäin halpoja, kun otetaan huomioon niiden palvelimille tallentamienne tietojen arvokkuus.