Jos haluat menestyä työssäsi, sinun on käytettävä kaikkia kirjan temppuja menestyäksesi ja näinä päivinä voit pysyä askeleen edellä joukkoa yrityssovellusten avulla. Katso valikoima, jonka olemme koonneet sinulle tänään, ja jos jokin niistä kuulostaa auttavan sinua lataamaan ne.

Asana

Asana on jumalattu, jos teet yhteistyötä muiden ihmisten kanssa, koska voit pitää kaiken saman katon alla ja kaikki tietävät, mitä on tehtävä. Voit keskustella kaikkien tiimin jäsenten kanssa samassa paikassa ja kaikki tietävät, mitä tapahtuu, mikä on paljon parempi kuin yksittäisten sähköpostien lähettäminen. Kaikille voidaan antaa tehtäviä milloin tahansa, joten tiedät mitä sinun on tehtävä ja kuinka kauan sinun on suoritettava se.

Uber

Kun yrität kiertää kaupunkia osallistuaksesi erilaisiin kokouksiin, et halua seisoa tien laidalla heiluttaen taksia, joten aloita kuljetuksesi varaaminen Uberin kautta. Kun olet määrittänyt tilisi, voit tilata auton, ja sovellus näyttää kartalla, missä se on, joten tiedät tarkasti, kuinka kauan se kestää, kunnes se saapuu. Voit myös maksaa matkan hinnan sovelluksen kautta, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kantaa rahaa mukanasi tai huolehtia siitä, että hyppäät ulos pankkiautomaatista.

Muista Maito

Sinulla ei ole vain yksi tehtävä, kun astut toimistoon aamulla. Sinulla saattaa olla useita asioita, jotka on suoritettava loppuun, mutta voit tehdä vain yhden asian kerrallaan, ja muista The Milk auttaa sinua laatimaan suuren tehtävälistan, jonka avulla voit tehdä kaikki tehtävät. Jokaisessa tehtävässäsi voi olla myös päivämäärä, ja saat ilmoituksen, kun määräaika lähestyy, jos joudut luopumaan kaikesta muusta keskittyäksesi tekemään asiat ajoissa.

Työnhaku

Vaikka olisit onnellinen nykyisessä asemassasi, kannattaa aina etsiä muita mahdollisuuksia, koska et koskaan tiedä, mitä saattaa ilmaantua. Saatat törmätä työhön, joka voi kaksinkertaistaa nykyisen palkkasi, jos olet onnekas. Jos haluat pysyä ajan tasalla, lataa työhaku puhelimeesi, koska tietokannassa on miljoonia työpaikkoja. Voit jopa määrittää sähköposti -ilmoituksia, joiden avulla tiedät, millainen oikea työ tulee saataville.

LastPass

Sinun on varmuuskopioitava tietosi nyt enemmän kuin koskaan, koska kun teet mitään verkossa, aina voi tapahtua jotain. Monet ihmiset olettavat automaattisesti, että sinun on lähetettävä tietosi pilveen Dropboxin kaltaisen ohjelmiston avulla, mutta LastPass on tehokkaasti ja itse asiassa turvallisempi. Vaikka se on salasanojen hallintajärjestelmä, voit silti käyttää sitä suojattujen muistiinpanojen tallentamiseen, mutta kukaan ei voi koskea, kun taas jos he pääsevät tietokoneeseesi, he voivat silti käyttää Dropbox -tiedostojasi.